Du visar för närvarande Pumpa(aktig) 3D-origami

Pumpa(aktig) 3D-origami

Jag har tidigare lagt upp inlägg som handlar om 3D-origami. Här kommer Halloweenversionen. Det är en liten utmaning att få till ett motiv med få bitar. Ju fler bitar man har desto bättre blir motivet. Det är lite som en bild. Ju färre färger och pixlar desto “simplare” blir bilden.

Denna origamifigur har få bitar för att vara ett 3D-origami projekt. Därför kallar jag detta motiv för Pumpa(aktig). Men det gör det inte mindre kul att vika och bygga ihop den för det 🙂

Jag börjar att beskriva hur du viker bitarna:

Jag har använt bokpapper från gamla böcker när jag gjort denna figur. Som jag sedan färgat i orange, grön och svart. Färgen jag har använt är hobbyfärg utblandat med lite vatten för att dryga ut färgen. Det går även utmärkt att använda “vanligt” färgat papper. (inte för tjockt)

Till den här figuren behövs:

  • 8 svarta bitar
  • 10 gröna bitar
  • 107 orangea bitar

Lämna ett svar